Поздравление с Днем учителя

Хисеплĕ вĕрентекенсем, педагогика ĕçĕн ветеранĕсем!

Сире Учитель кунĕ ячĕпе пĕтĕм чунтан саламлатпăр!
Ăслă та ырă кăмăллă вĕрентекенсем мĕн пĕчĕкренех пирĕнпе юнашар. Вĕсем пире пĕлӳ еннелле туртăнма, ырăпа усала уйăрма вĕрентеççĕ, унпа пĕрлех тĕрлĕ енлĕн аталаннă йĕркеллĕ ҫын пулса ӳсме пулăшаççĕ.
Вăрмар районĕ хăйĕн пултаруллă вĕрентекенĕсемпе чăннипех мухтан¬ма пултарать. Вĕсем пĕлÿ паракан ачасем тĕрлĕ конкурссемпе олимпиадăсенче çĕнтереççĕ, экзаменсене ăнăçлă тытаççĕ тата çĕршыври малта пыракан аслă шкулсене вĕренме кĕреççĕ.
Сире ĕçри хастарлăхăршăн, хăвăр тивĕçĕре чунтан парăнса пурнăçланăшăн, ачасене тарăн пĕлӳ илме пулăшнăшăн, вĕсене хăвăрăн чĕре ăшшине панăшăн чун-чĕререн тав тăватпăр.
Пурсăра та пĕтĕм чунтан профессире çĕнĕ çитĕнӳсем тума, вĕренекенсемпе пĕрне-пĕри ăнланма, ĕçĕрпе кăмăллă пулма, çирĕп сывлăх, телей тата ырлăх сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                    М.А. Пуклаков

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ                       А.В. Васильев

Уважаемые учителя, ветераны педагогической отрасли!

От всей души поздравляем вас с Днем учителя!

С раннего детства рядом с человеком находятся мудрые и чуткие педагоги. Они прививают ему любовь к знаниям, учат его различать добро и зло, способствуют формированию всесторонне развитой личности.

Урмарский район может по праву гордиться своими учителями. Их воспитанники являются победителями и призерами различных конкурсов и олимпиад, успешно сдают экзамены и поступают в ведущие вузы страны.

Выражаем слова искренней благодарности за ваш неустанный труд, душевный подход к работе, за то, что щедро делитесь с детьми глубокими познаниями, теплом сердец.

От всей души желаем вам новых профессиональных успехов, взаимопонимания с учениками, удовлетворения от работы, доброго здоровья, счастья и благополучия!

Глава Урмарского района                                             М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района                    А.В. Васильев

04 октября 2019