Поздравление с Днем физкультурника

Хисеплĕ спортсменсемпе тренерсем, спорт юхăмĕн ветеранĕсем,
физкультурăпа спорт тусĕсем тата сывă пурнăç йĕркине кăмăллакансем!

Сире Физкультурник кунĕ ячĕпе ăшшăн саламлатпăр!
Çак уяв профессионал спортсменсемпе тренерсене, физкультурăпа спорт ĕçченĕсене кăна мар, сывă пурнăç йĕркине кăмăллакан мĕнпур çынна пĕрлештерет.
Кашни çын пурнăçĕнче физкультурăпа спорт уйрăм вырăн йышăнаççĕ. Вĕсем пире вăй кÿреççĕ, кăмăла çирĕплетеççĕ, ÿте пиçĕхтереççĕ, хавхалантараççĕ тата хамăра шанса пурăнма пулăшаççĕ.
Вăрмар районĕ спортпа туслă, пирĕн спортсменсене çĕр-шывра çеç мар, тĕнчере те лайăх пĕлеççĕ.
Уяв ячĕпе саламласа профессионал спортсменсене тата спорта юратакансене пурне те иксĕлми вăй-хал, çутă çитĕнӳсемпе çĕнĕ çĕнтерÿсем сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                    М.А. Пуклаков

Вăрмар район
администрацийĕн пуçлăхĕн
тивĕçĕсене пурнăçлаканĕ                                    Н.А. Павлов

Уважаемые спортсмены, тренеры, ветераны спортивного движения, поклонники физической культуры, спорта, приверженцы здорового образа жизни!

Поздравляем вас с Днем физкультурника!

Этот день объединяет не только профессиональных спортсменов, тренеров, специалистов физической культуры и спорта, но и всех приверженцев здорового образа жизни.

В жизни каждого спорт и физическая культура занимают особое место. Эти жизненные ценности придают нам силы, укрепляют дух, закаляют тело, вселяют уверенность в себе. Урмарский район – спортивный район, наших земляков хорошо знают не только в стране, но и в мире.

Поздравляя с праздником, желаем всем профессионалам и любителям спорта неиссякаемой энергии, ярких достижений и новых побед!

Глава Урмарского района                              М.А. Пуклаков

И.о. главы администрации Урмарского района  Н.А. Павлов