Поздравление с Днем строителя

Строительство отраслĕн хисеплĕ ӗҫченӗсем тата ветеранӗсем!

Сире професси уявĕпе – Строитель кунĕ ячĕпе чун-чĕререн саламлатпăр.
Эсир суйласа илнĕ тата, паллах, çынсене кирлĕ професси пысăк пĕлтерĕшлĕ. Эсир тăрăшнипе пурăнмалли çуртсем, вĕренÿ, культура, сывлăх сыхлавĕн, спорт учрежденийĕсем, ытти объектсем çĕкленеççĕ, вĕсем паянхи пурнăçра питех те кирлĕ.
Строительство комплексĕн мĕнпур ĕçченне тÿрĕ кăмăлпа ĕçленĕшĕн чĕререн тав тăватпăр! Малашне те сирĕн профессионализм, пысăк ăсталăх строитель ятне çÿллĕ шая çĕклеме пулăшасса шансах тăратпăр.
Пархатарлă ĕçĕр сирĕн кăмăлăра çĕклетĕр, пуянлăх кÿтĕр, палăртса хунисем пурнăçа кĕччĕр, çирĕп сывлăх тата телей сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                    М.А. Пуклаков

Вăрмар район
администрацийĕн пуçлăхĕн
тивĕçĕсене пурнăçлаканĕ                                    Н.А. Павлов

Уважаемые работники и ветераны строительной отрасли!

Сердечно поздравляем вас с профессиональным праздником – Днем строителя!

Выбранная вами нелегкая и, безусловно, нужная людям профессия способствует решению важнейших социальных и экономических задач. Вашими стараниями возводятся жилые дома, учреждения образования, культуры, здравоохранения, спорта и другие важные объекты, без которых современный человек просто не может представить своей жизни.

Выражаем искреннюю признательность всем работникам строительного комплекса за добросовестный труд! Уверены, что благодаря профессионализму, высокой квалификации, ответственному отношению к делу год от года будет расти престиж и авторитет строителей.

Пусть ваш созидательный труд приносит вам удовлетворение и достаток, а ваши планы неизменно воплощаются в жизнь. Желаем доброго здоровья и счастья!

Глава Урмарского района                              М.А. Пуклаков

И.о. главы администрации Урмарског района   Н.А. Павлов