Уроки литературы в библиотеке

Литература урок\сем - библиотек=ра

Республик=н чылай район центр\семпе ялсенче модельл\ №т\сл\х№ библиотек=сем уё=лни паянхи кун пир\нш\н ё\н\л\х мар \нт\? Пыс=к Енккасси ял\нче те сентябрь уй=х\нче уё=лч\ ёак=н пек библиотека? Нумай улш=нусем пулса пыраёё\ унтанпа ял библиотекинче? Ё\н\ компьютерсем: видеоаппаратура: телевизор - пурте ял ачисен тавра кур=мне .стерме май параёё\? Урок­сем хыёё=н та: канмалли кунсенче те йышл=н курма пулать в\сене кунта? Хаёат-журнал: к\неке вуланис\р пуёне компьютерпа т\рл\ в=й=сем выляёё\? Надежда Валентиновна Никонорова библиотека заведующий\ яланах хап=л туса к\тсе илет шкул ачисемпе студентсене? В\сен к=м=лне тив\ётерсе: т\рл\ .с\мри ачасен интерес\сене т\пе хурса видеофильмсем к=тартать?

Нумаях пулмасть теп\р ё\­н\л\х й=лана к\рсе пыра пуёлар\? Библиотек=на шкул ачисем выр=с литератури урок\сенче те килме пуёлар\ё? Кунта видеофильм фонч\ ё\н\ пулсан та: литература программипе в\ренсе пыракан чылай произведенисем т=р=х .керн\ фильсем пур? Ачасемш\н вулан= произведенисене экран ёинче курма пит\ к=с=кл=? Ак=: т\сл\хрен: 8-м\ш классем А?С?Пушкин=н “Капитан х\р\” повеёне кайса курч\ё: 11-м\шсем М?Шолохов=н “Л=пк= Дон” романне п=хма планлан=? В\ренекенсемш\н уроксем ёак=н майл= ирт­ни п\р в=х=трах интересл\ те: ус=лл= та? Шкулпа библиотека хушшинчи ёых=ну ёир\пленсех пыт=рчч\?

26 февраля 2004