Лару иртнĕ

Иртнĕ кунсенче районти вĕрентÿпе çамрăксен политикин пайĕн ларусен залĕнче вĕрентÿ учрежденийĕсен ертÿçисен черетлĕ ларăвĕ иртнĕ. Кун йĕркинче: вĕрентÿ учрежденисене çĕнĕ вĕренÿ çулне хатĕрлесси, 2014-2015 вĕренÿ çулĕнче район администрацийĕн пуçлăхĕн ятран паракан стипендийĕсем илесси пирки, ФГОС условийĕсенче ачасене вĕрентÿпе воспитани парасси çинчен.

Тĕп ыйтусенчен пĕри - вĕрентÿ учрежденийĕсене çĕнĕ вĕренÿ çулне хатĕрлесси. Вăрмар район администрацийĕн вĕрентÿпе çамрăксен политикин пайĕн пуçлăхĕ Ю.Соколов хăйĕн докладĕнче 2014-2015 çулхи вĕренÿ çулне хатĕрленессин пĕлтерĕшлĕ ыйтăвĕсене палăртнă.

Автономное учреждение Чувашской Республики «Редакция Урмарской районной газеты "Хĕрлĕ ялав" ("Красное знамя") Министерства информационной политики и массовых коммуникаций Чувашской Республики

"Урмарская районная газета"
26 июля 2014