Поздравление с Днём России

Дорогие жители Урмарского района!

Сердечно поздравляем вас с Днём России!

Этот праздник дорог каждому, кто искренне любит Родину, трудится на благо её процветания и развития.

От труда, инициативности каждого из нас зависят настоящее и будущее любимой Отчизны. Уверены, что вместе мы сумеем приумножить её славу и величие, воплотить в жизнь наши лучшие стремления, добиться успеха во всех начинаниях, направленных на динамичное развитие экономики и социальной сферы.

Поздравляя с праздником, желаем всем крепкого здоровья, счастья, успехов в созидательном труде на благо процветания нашей Родины!

Глава Урмарского района                                                                                         М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района                                                              А.В. Васильев

Хисеплĕ Вăрмар районĕн çыннисем!

Сире Раççей кунĕпе пĕтĕм чун-чĕререн саламлатпăр!

Çак  уяв Тăван çĕршыва юратакан, унăн ырлăхĕпе тăнăçлăхĕшĕн тăрăшакан кашни çыншăн хаклă.

Тăван çĕршывăмăрăн хальхи пурнăçĕ тата малашлăхĕ пирĕн-тен кашнийĕн ĕçĕнчен, пуçарулăхĕнчен килет. Пĕрле эпир унăн  ча-пĕпе аслăлăхне ӳстерме, чи ырă ăнтăлусене пурнăçлама, эконо-микăпа социаллă сферăна кал-кал аталантарма пултарассинче, пĕтĕм пуçарура çитĕнӳсем тăвасси пирки пĕрре те иккĕленместпĕр.

Уяв ячĕпе саламласа сире çирĕп сывлăх, телей, Тăван çĕр-шыв ырлăхĕшĕн тăвакан пултаруллă ĕçĕрте ăнăçу сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                               М.А. Пуклаков

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ                                 А.В. Васильев

11 июня 2019
;