Поздравление с Днем работника прокуратуры Российской Федерации

Район прокуратурин хисеплĕ ĕçченĕсемпе ветеранĕсем!

Сире професси уявĕпе – Раççей Федерацийĕн прокуратура ĕçченĕн кунĕ ячĕпе ăшшăн саламлатпăр.

Прокуратура обществăн саккунлăхпа йĕркелĕхе сыхлакан гаранчĕ пулнă май  граждансен прависене хÿтĕлес ĕçе пысăк тÿпе хывать, патшалăх интересĕсене шанчăклăн сыхлать. Прокуратура ĕçченĕсен  ăсталăхĕпе юратнă ĕçе чунтан парăнса ĕçленинчен преступленипе коррупцие хирĕç кĕрешесси те ăнăçлă  пулса пырать.

Эсир хăвăр суйласа илнĕ ĕçе малалла та чыслăн пурнăçласа пырасса, власть ят-сумне çирĕплетме пулăшасса тата профессин чи кăткăс тĕллевĕсене те пурнăçлама пултарасса шанса тăратпăр, хăвăрăн тивĕçсене чыслăн тата тÿрĕ кăмăлпа пурнăçланăшăн чĕререн тав тăватпăр.

Уяв ячĕпе саламаласа сире пурне те çирĕп сывлăх, иксĕлми телей, юрату, ăнăçу сунатпăр.

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                    М.А. Пуклаков

Вăрмар районадминистрацийĕн пуçлăхĕ                        А.В. Васильев

Уважаемые работники и ветераны прокуратуры Урмарского района!

Поздравляем вас с профессиональным праздником – Днем работника прокуратуры Российской Федерации.

Являясь гарантом законности и правопорядка в обществе, сотрудники прокуратуры вносят весомый вклад в дело защиты прав граждан, твердо отстаивают интересы государства.  От профессионализма и преданности делу работников прокуратуры зависит и эффективная борьба с правонарушениями и коррупцией.

Уверены, что находясь на страже закона, Вы сохраните преданность выбранному делу, будете способствовать укреплению авторитета власти и решите самые сложные профессиональные задачи. Выражаем искренние слова благодарности за добросовестное исполнение своих должностных обязанностей.

Поздравляя вас всех с праздником, желаем крепкого здоровья,  счастья, благополучия.

Глава Урмарского района                                             М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района                     А.В. Васильев

11 января 2020