Поздравление с Днем защитника Отечества

Хисеплĕ Вăрмар районĕн çыннисем!

Сире Тăван çĕр-шыв хÿтĕлевçин кунĕ ячĕпе чунтан саламлатпăр!
Тăван çĕр-шыва хÿтелесси – кашни çыннăн сумлă та сăваплă тивĕç.
Пирĕн ентешсенчен нумайăшĕ паян хăйсен граждан тивĕçне Раççейĕн çарпа флот ретĕсенче пурнăçлаççĕ. Çар служби вĕсенче гражданинăн тата патриотăн чи кирлĕ енĕсене калăплама пулăшать, Тăван çĕр-шыва чунтан юратма, унăн интересĕсене хÿтĕлеме яланах хатĕр пулма, обществăлла пурнăçра активлă хутшăнма вĕрентет.
Чи ăшă тав сăмахĕсем паян эпир пирĕн хаклă ветерансене тата ытти вăрçăсене хутшăннă çынсене калатпăр. Вĕсем çамрăксене патриотизмла воспитани парас ĕçе май килнĕ таран хутшăнма тăрăшаççĕ.
Уяв ячĕпе саламласа пурне те телей, çирĕп сывлăх тата мирлĕ пурнăç сунатпăр.

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                     М.А. Пуклаков

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ                         А.В. Васильев

Дорогие жители Урмарского района!

От всей души поздравляем вас с праздником – Днём защитника Отечества!

Защищать свою Родину – почетная и святая обязанность каждого гражданина страны.

Многие наши земляки сегодня исполняют свой гражданский долг в рядах Российских Вооруженных Сил. Служба в армии поможет сформировать у них важнейшие качества гражданина и патриота: чувство любви к Отчизне, готовность во всем отстаивать ее интересы, активно участвовать в жизни общества.

Самые теплые слова благодарности в этот день мы говорим нашим дорогим ветеранам, участникам боевых действий. Они по мере возможности участвуют в патриотическом  воспитании нашей молодежи.

Поздравляя с праздником, желаем всем счастья, крепкого здоровья и мирной жизни.

Глава Урмарского района                                               М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района                      А.В. Васильев

21 февраля 2020