Поздравление с Днем работника культуры

Вăрмар районĕн культурăн хисеплĕ ĕçченĕсем!

Сире професси уявĕ ячĕпе ăшшăн саламлатпăр.
Культура ĕçченĕсем пирĕн пурнăçа искусство, пултарулăх, килĕшÿлĕх тата илемлĕх кÿрекенсем. Эсир вĕсене пурнăçа кĕртес енĕпе тăрăшуллă ĕçленине пула пирĕн район çыннисем тĕрлĕ культура мероприятийĕсене хутшăнса интереслĕ пурнăçпа пурăнаççĕ. Шăпах эсир пирĕн пурнăçа лайăхрах та ырăрах тăватăр.
Ҫак паллӑ кун профессионализмпа ырми-канми пултарулăхăршăн сире чунтан тав тăватпăр. Малашне те сирĕн талантпа ăсталăхăр Вăрмар районĕнчи çынсемпе хăнасен чĕрисенче чи хĕрÿллĕ туйăмсем çуратасса шансах тăратпăр.
Уяв ячĕпе саламласа сире хавхалану, иксĕлми телей тата ҫĕнĕ ҫитĕнÿсем сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                                                                    Ю.А. Иванов

Вăрмар район
администрацийĕн пуçлăхĕ                                                                                               Д.Г. Иванов

Уважаемые работники культуры Урмарского района!

Сердечно поздравляем вас с профессиональным праздником

Работники культуры – это те люди, которые привносят в нашу жизнь искусство, творчество, гармонию и красоту. Благодаря вашим идеям и кропотливой работе по их воплощению, жители нашего района участвуют в разнообразных культурных мероприятиях и живут интересной жизнью.
Именно вы делаете наш мир лучше и добрее.

В этот знаменательный день примите слова искренней благодарности за ваш профессионализм и неустанное творчество. Уверены, что и в дальнейшем ваши талант и мастерство будут находить самый горячий отклик в сердцах жителей и гостей Урмарского района.

Поздравляя вас с праздником, желаем вдохновения, неисчерпаемой энергии, творческого поиска и новых достижений!

Глава Урмарского района                                                                                                А.Ю. Иванов

Глава администрации

Урмарского района                                                                                                             Д.Г. Иванов

25 марта 2021