Поздравление с Днем отца

Хисеплĕ арçынсем! Аттесем!

Сире уявпа – Атте кунĕ ячĕпе ăшшăн саламлатпăр!
Кашни çыннăн пурнăçĕнче ашшĕн пĕлтерĕшĕ çав тери пысăк. Кашни çемье, пĕтĕм йăх ашшĕн ырă ячĕпе тачă çыхăнса тăрать, ăна йăха пуçаракан тесе хисеплеççĕ. Çемьери ырлăх тата пуянлăх, ачасен пуласлăхĕ чылай чухне унран килет. Çав вăхăтрах вăл çемьене тăрантаракан кăна мар, тăрăшакан, юратакан воспитатель те, хăйĕн ачисемшĕн пурнăç тĕслĕхĕ те пулса тăрать. Ашшĕн ырă тĕслĕхĕ ывăлсене пăхса ӳстерессинче, вĕсене чăн-чăн арçынсем, патриотсем тата тăван Çĕршывăн гражданĕсем пулассинче уйрăмах пĕлтерĕшлĕ. Атте - вăл-тус, пулăшакан тата вĕрентекен.
Çак уяв çемьере ашшĕ рольне çирĕплетес тата обществăра унăн авторитетне ӳстерес тĕлĕшпе тепĕр утăм пуласса шанатпăр.
Пурне те çирĕп сывлăх, пур пуçарура та çитĕнӳсем тата лайăх кăмăл-туйăм сунатпăр.

Вăрмар район пуçлăхĕ                                    Ю.А. Иванов

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ       Д.Г. Иванов

Уважаемые мужчины! Отцы!

Поздравляем вас с праздником – Днем отца

Значение отца в жизни каждого человека неоценимо. Авторитет любой семьи, всего рода тесно связан с добрым именем отца, глубоким уважением к нему как к зачинателю рода. Благополучие и достаток в семье, будущее детей во многом зависят именно от него. При этом он не только кормилец семьи, но и заботливый, любящий воспитатель, жизненный пример для своих детей. Особенно важна роль отца в становлении сыновей, воспитании их настоящими мужчинами, патриотами и достойными гражданами своей Родины. Отец – это друг, помощник и наставник.

Надеемся, что этот праздник станет еще одним шагом к укреплению роли отца в семье и повышению его авторитета в обществе.

Желаем всем крепкого здоровья, успехов во всех начинаниях и хорошего настроения.

Глава Урмарского района                              Ю.А. Иванов

Глава администрации Урмарского района     Д.Г. Иванов