Поздравление с Днем пожарной охраны Российской Федерации

Пушар хуралĕн хисеплĕ ĕçченĕсем тата ветеранĕсем!

Сире професси уявĕ ячĕпе ăшшăн саламлатпăр!
Пушар хуралĕн ĕçченĕн профессийĕ - чи хăрушшисенчен пĕри, çавăнпа та вăл сире харсăр тата хăюллă пулма хистет.
Кашни кунах эсир çума-çумăн тăрса пушар хăрушсăрлăхне тивĕçтеретĕр, чрезвычайлă лару-тăру инкекне сирсе, хăвăрăн пурнăç çинчен шухăшламасăр хăюлăхпа паттăрлăх кăтартатăр.
Малалла та пушар хуралĕн сотрудникĕсем хăйсен професси тивĕçĕсене пысăк яваплăхпа пурнăçласа пырасса, çынсене вут-кăварпа çыхăннă инкекрен хӳтĕлессе шанса тăратпăр.
Уяв ячĕпе саламласа сире пурне те çирĕп сывлăх, чăтăмлăх, çăмăл мар, анчах та хисеплĕ ĕçре çĕнĕ çитĕнÿсем сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                 М.А. Пуклаков

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ                     А.В. Васильев

Уважаемые работники и ветераны пожарной охраны!

Сердечно поздравляем вас с профессиональным праздником!

Профессия пожарного одна из самых опасных, требующая личного мужества, отваги и готовности к риску. Каждый день плечом к плечу вы стоите на страже пожарной безопасности, проявляете мужество и отвагу, идете на риск, ликвидируя последствия чрезвычайных ситуаций.

Уверены, что и впредь сотрудники пожарной охраны будут ответственно выполнять свои профессиональные обязанности, надежно защищая людей от огненной стихии.

Поздравляя вас всех с праздником, желаем крепкого здоровья, стойкости, дальнейших успехов в нелегкой, но почётной работе!

Глава Урмарского района                                            М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района                   А.В. Васильев