Поздравление с Днем работников текстильной и легкой промышленности

Районти çăмăл промышленноç отраслĕнче ĕçлекен хисеплĕ те хаклă çыннăмăрсем!

Сире професси уявĕ ячĕпе чун-чĕререн саламлатпăр!
Ҫăмăл промышленноç социаллă тĕллевлĕ отрасльсен шутĕнче паллă вырăн йышăнса тăрать, мĕншĕн тесен куллен кирлĕ таварсене шăпах вăл туса кăларать.
Сире тÿрĕ кăмăлпа пурнăçлакан ĕçĕршĕн тата район экономикине пысăк тÿпе хывнăшăн тав тăватпăр. Çăмăл промышленноçăн ветеранĕсене уйрăммăн тав туса хăваратпăр, вĕсен нумай çул хушши тÿрĕ кăмăлпа туса пынă ĕçĕ çитĕнекен ăрушăн лайăх тĕслĕх пулса тăрать.
Сире аталану, малашлăхлă плансемпе шухăшсене ăнăçлăн пурнăçа кĕртме, çирĕп сывлăх тата иксĕлми вăй-хал сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                               М.А. Пуклаков

Вăрмар район администрацийĕн пуçлăхĕ   А.В. Васильев

Уважаемые работники легкой промышленности района!

Сердечно поздравляем вас с профессиональным праздником!

Легкая промышленность является одной из самых социально ориентированных отраслей, поскольку именно она выпускает товары повседневного спроса.

Благодарим вас за добросовестный труд и весомый вклад в экономику района. Выражаем особые слова признательности  ветеранам легкой промышленности, чей многолетний добросовестный труд является примером для подрастающего поколения.

Желаем  процветания, успешной реализации перспективных планов и идей, крепкого здоровья и неиссякаемой энергии!

Глава Урмарского района                           М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района А.В. Васильев