Поздравление с Международным днем защиты детей

Хаклăран та хаклă туссем, ачасем!

Сире Ачасене хӳтĕлемелли пĕтĕм тĕнчери кун ячĕпе чун-чĕререн саламлатпăр!
Çак уяв чи ырă та çутă праҫниксенчен пĕри. Ачасем – пирĕн телей, пирĕн савăнăç тата тĕп пуянлăх.
Эпир, ашшĕ-амăшĕсем, çитĕнекен ăрăва лайăх пĕлӳ парас, пĕчĕкренех сывă пурнăç йĕркипе тата спортпа туслашчăр, ачасене тӳрĕ чунлă та ырă кăмăллă пулма вĕрентес, вĕсене ĕçе юратма тата хăйсене йĕркеллĕ тытма хăнăхтарас, çĕршыва тивĕçлĕ граждансем туса ӳстерес тесе тăрăшатпăр.
Пирĕн ачасем – питĕ пултаруллă та ăнăçуллă, вĕсем район ятне тĕрлĕ олимпиадăсенче, конкурссемпе ăмăртусенче тивĕçлипе хӳтĕлеççĕ, лайăх кăтартусемпе савăнтараççĕ.
Уяв ячĕпе саламласа пурне та çирĕп сывлăх, телей, ăнăçусем сунатăп.

Вăрмар район пуçлăхĕ                               М.А. Пуклаков

Вăрмар район

администрацийĕн пуçлăхĕ                           А.В. Васильев

Дорогие  юные друзья!

От всей души поздравляем  вас с Международным днем защиты детей!

Это один из самых добрых и светлых праздников. Дети – наше счастье, наша радость, наше главное богатство.

Мы, родители, стремимся дать подрастающему поколению хорошее образование, с юных лет приобщить к здоровому образу жизни и спорту, воспитать детей честными и добрыми, привить им навыки трудолюбия и самодисциплины, вырастить достойными гражданами своей страны.

Наши ребята – очень талантливые, успешные, они достойно представляют родной район и показывают высокие результаты на различных олимпиадах, конкурсах, соревнованиях.

Поздравляя всех с праздником, желаем крепкого здоровья, счастья, удачи.

Глава Урмарского района                           М.А. Пуклаков

Глава администрации