Поздравление с Днем российской и Днем чувашской печати

Хаклă журналистсем!

Сире Раççей тата Чăваш пичечĕн кунĕсен ячĕпе ăшшăн саламлатпăр.
Сирĕн канăçсăр ĕçре литература таланчĕ кăна кирлĕ мар, сирĕн яваплă, чăтăмлă, ăста пулмалла тата хăвăра шеллемесĕр ĕçлемелле. Эсир вулакансен йывăрлăхĕсемпе пурăнатăр, вĕсене районта пулса иртекен ĕçсем çинчен пĕлме пулăшатăр. Эсир общество шухăш-кăмăлне йĕркелетĕр, çавăнпа район çыннисем сире хисеплеççĕ, сирĕнтен пулăшупа канаш тата оперативлă, тĕрĕс информаци кĕтеççĕ.
Журналистсем малалла та интереслĕ, асра юлакан материалĕсем хатĕрлессе шансах тăратпăр. Сире те, сирĕн çывăх çыннăрсене те телейпе ырлăх сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                                                                                                     Ю.А. Иванов
Вăрмар район адмиинстрацийĕн пуçлăхĕ                                                                                                       Д.Г. Иванов

Дорогие журналисты!

Тепло поздравляем Вас с Днем российской и Днем чувашской печати.

Ваша беспокойная работа требует не только литературного таланта, но и ответственности, терпения, мастерства и полной самоотдачи. Вы живете проблемами ваших читателей, помогаете им быть в курсе событий, происходящих в районе. Вы формируете общественное мнение и за это жители района  отвечают вам уважением и доверием, ожидая от вас помощи, совета и оперативной, достоверной информации.

Надеемся, что журналисты и впредь будут готовить интересные, запоминающиеся журналистские материалы. Желаем счастья и благополучия вам и вашим близким!

Глава Урмарского района                                                                                                                               Ю.А. Иванов

Глава администрации Урмарского района                                                                                                 Д.Г. Иванов