Поздравление с Днем железнодорожника

Чукун ҫул транспорчĕн хисеплĕ ĕҫченĕсем тата ветеранĕсем!

Сире професси уявĕпе – Чукун ҫул ĕҫченĕн кунĕ ячĕпе пĕтĕм чунтан саламлатпăр!
Чукун ҫул – ҫĕршыври транспорт тыт мĕн никĕсĕ. Вăл шанчăклă та кал-кал ĕçлет, Раççей экономикин мĕн пур отраслĕн çирĕп аталанăвне тивĕçтерет.
Чукун ҫул ĕҫченĕсен пысăк ăсталăхне, кал-кал ĕҫне пула миллионшар пассажир, ҫавăн пекех тавар туса кăларакансем те чукун ҫул транспорчĕн пулăшăвĕпе хапăл тусах усă кураҫҫĕ. Отрасль ҫĕнелет, халăха кÿрекен пулăшу ĕҫĕсен пахалăхĕ те лайăхланса пырать, ҫул ҫинче иртекен вăхăт вара палăрмаллах кĕскелет.
Ҫак уяв кунĕнче чукун ҫул транспорчĕн ĕҫченĕсемпе ветеранĕсене ырми-канми ĕҫĕшĕн, тăрăшулăхĕпе яваплăхĕшĕн тата хăйсем суйласа илнĕ ĕҫе чунтан парăннăшăн чун-чĕререн тав тăватпăр, ҫирĕп сывлăх, ҫемьере ырлăхпа телей, ĕҫре ҫĕнĕ ҫитĕнÿсем сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                                                                                                                         Ю.А. Иванов

Вăрмар район
администрацийĕн пуçлăхĕ                                                                                                                                    Д.Г. Иванов

Уважаемые работники и ветераны железнодорожного транспорта!

От всей души поздравляем вас с профессиональным праздником — Днём железнодорожника!

Железные дороги – основа транспортной системы нашей страны. Системы железнодорожного сообщения работают надежно и четко, обеспечивают устойчивое и динамичное развитие всех отраслей российской  экономики.

Благодаря профессионализму, слаженной работе железнодорожников стальным магистралям по-прежнему отдают предпочтение как миллионы пассажиров, так и производители товаров. Отрасль модернизируется, повышается качество предоставляемых услуг, сокращается время в пути.

В этот праздничный день выражаем искреннюю признательность работникам и ветеранам железнодорожного транспорта за неустанный труд, добросовестность и ответственность, верность избранному делу, желаем крепкого здоровья, семейного благополучия, новых трудовых успехов!

Глава Урмарского района                                                                                                                               Ю.А. Иванов

Глава администрации Урмарского района                                                                                                   Д.Г. Иванов