Поздравление с Днем России

Хисеплĕ Вăрмар районĕн çыннисем!

Сире Раççей кунĕпе пĕтĕм чун-чĕререн саламлатпăр! Çак  уяв Тăван çĕршыва юратакан, унăн ырлăхĕпе тăнăçлăхĕшĕн тăрăшакан кашни çыншăн хаклă.Тăван çĕршывăмăрăн хальхи пурнăçĕ тата малашлăхĕ пирĕнтен кашнийĕн ĕçĕнчен, пуçарулăхĕнчен килет. Пĕрле эпир унăн  чапĕпе аслăлăхне ӳстерме, чи ырă ăнтăлусене пурнăçлама, экономикăпа социаллă сферăна кал-кал аталантарма пултарассинче, пĕтĕм пуçарура çитĕнӳсем тăвасси пирки пĕрре те иккĕленместпĕр.

Уяв ячĕпе саламласа сире çирĕп сывлăх, телей, Тăван çĕр-шыв ырлăхĕшĕн тăвакан пултаруллă ĕçĕрте ăнăçу сунатпăр!

Вăрмар район пуçлăхĕ                                М.А. Пуклаков

Вăрмар ра йонадминистрацийĕн пуçлăхĕ   А.В. Васильев

Дорогие жители Урмарского района!

Сердечно поздравляем вас с Днём России!

Этот праздник дорог каждому, кто искренне любит Родину, трудится на благо её процветания и развития.

От труда, инициативности каждого из нас зависят настоящее и будущее любимой Отчизны. Уверены, что вместе мы сумеем приумножить её славу и величие, воплотить в жизнь наши лучшие стремления, добиться успеха во всех начинаниях, направленных на динамичное развитие экономики и социальной сферы.

Поздравляя с праздником, желаем всем крепкого здоровья, счастья, успехов в созидательном труде на благо процветания нашей Родины!

Глава Урмарского района                       М.А. Пуклаков

Глава администрации Урмарского района  А.В. Васильев